News Flash:

Prajituri cu fructe uscate

4 Octombrie 2012
2162 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g faina
350 g fructe uscate
500 ml ceai rece
125 g zahar
1 plic praf de copt
125 g unt
1 lingurita scortisoara
1 ou

Mod de preparare:

Intr-un bol punem fructele uscate tocate marunt cu ceaiul. Acoperim bolul si lasam sa stea peste noapte. Incingem cuptorul la 170 grade. Ungem o tava de cozonac. Scoatem fructele din ceai si le punem intr-o craticioara cu untul si 150 ml apa. Punem sa fiarba si dupa ce da in clocot reducem focul la minim si lasam sa fiarba timp de 20 de minute. Lasam sa se raceasca si apoi amestecam cu faina si scortisoara, dupa care adaugam oul. Amestecam foarte bine compozitia. Turnam compozitia obtinuta in tava si bagam la cuptor timp de 90 de minute. Daca se rumeneste prea repede suprafata, acoperim cu hartie de copt. O taiem felii si servim cu unt si ceai.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina fructe uscate ceai zahar unt scortisoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1862 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033272 (s)