News Flash:

Prajituri cu foi lica

6 Iunie 2011
8946 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura cu foi lica
Ingrediente: foi de napolitane Crema pt. foi: 250 gr unt 5 galbenusuri 450 g zahar 4 lg faina 100 g biscuiti 250 g nuca macinata zahar vanilat 1/2 esenta de rom 100 g stafide cocos Mod de preparare: Se pune pe foc 250 gr de zahar si se topeste pana se face un caramel limpede. In acelasi timp, se topeste untul, apoi se adauga galbenusurile si zaharul, vanilia si se fierb, pana devine o budinca. Cand crema s-a ingrosat, se pun nuca macinata, biscuitii sfaramati, stafidele, zaharul vanilat si se lasa sa dea un clocot. Se ia de pe foc, se adauga caramelul si nuca de cocos si se amesteca rapid. Apoi se pune si un picut de esenta de rom. Se asaza pe un blat de lemm foaie, crema, foaie etc. Se da la rece pana a doua zi. Se taie in straifuri, se pune glazura sau se lasa asa. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro/
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval afumat unt rahat ecler grapefruit sirop cuisoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1128 viz    0 com
3794 viz    0 com
3131 viz    0 com
4937 viz    0 com
1530 viz    0 com
1105 viz    0 com
1207 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1569 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013760 (s)