News Flash:

Prajituri cu capsuni

14 August 2012
2992 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg de capsuni
4 galbenusuri
120 g unt
270 g faina
2 linguri miere
1 plic sarlota
30 ml lapte
1 plic praf de copt
1 praf de sare
1 plic glazura de ciocolata
1 plic gelatina
250 ml lapte

Mod de preparare:

Omogenizam bine intr-un castron praful de copt, untul, faina, galbenusurile, mierea, laptele, un praf de sare si framantam bine! Aluatul il intindem si il punem intr-o tava pe hartie de copt. Introducem tava in cuptorul incins. Dupa ce s-a copt blatul, il scoatem pe un platou. Apoi turnam deasupra sarlota preparata cu lapte conform instructiunilor de pe ambalaj. Ornam deasupra  cu capsuni,  apoi turnam glazura de ciocolata pe margine, iar in mijloc turnam gelatina preparata cu apa.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

capsuni galbenusuri unt faina miere sarlota lapte sare gelatina castron
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1826 viz    0 com
3302 viz    0 com
3744 viz    0 com
3238 viz    0 com
4954 viz    0 com
2825 viz    0 com
2245 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1759 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032736 (s)