News Flash:

Prajiturele "Sarut dulce" - un desert perfect pentru Craciun

11 Noiembrie 2015
3724 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente (pentru aproximativ 45 de prajiturele):

110 gr unt
170 gr unt de arahide
75 gr zahar
70 gr zahar brun
1 lingurita extract de vanilie
1 ou
2 linguri lapte
1 lingurita de bicarbonat de sodiu
180 gr faina
1/2 lingurita sare
zahar pudra
bombonele de ciocolata

Mod de preparare prajiturele "Sarut dulce":

1. Incinge cuptorul la 190 de grade Celsius.
2. Mixeaza untul cu untul de arahide.
3. Pune in compozitie zaharul brun, zaharul alb, oul, sarea, laptele si extractul de vanilie. Mixeaza pana cand obtii o compozitie cremoasa.
4. Adauga in mix bicarbonatul de sodiu si faina. Omogenizeaza.
5. Ia cate o lingura din compozitie, modeleaz-o sub forma de mingiuta si trece-o prin zahar pudra.
6. Pune mingiutele intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
7. Baga tava in cuptor pentru 8-10 minute sau pana cand prajiturelele se rumenesc usor.
8. Imediat ce scoti tava din cuptor, introdu in fiecare prajitura cate o bomboana de ciocolata, apasand-o usor. Lasa-le pe un gratar, ca sa se raceasca de tot si ca sa se intareasca.

Pregateste prajiturele "Sarut dulce" pentru platoul de Craciun.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajituri craciun prajitura ciocolata retete craciun
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1694 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014318 (s)