News Flash:

Prajiturele cu nuca si lamaie

21 Martie 2016
9349 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
38 gr unt
6 oua medii
40 gr zahar
coaja rasa de la o lamaie
sucul de la o lamaie
1 varf de cutit de sare
faina cat cuprinde

Pentru topping:
15 gr nuci zdrobite mai mare
2 linguri zahar granulat

Mod de preparare:

1. Mixeaza spuma albusurile cu putina sare.
2. Freaca untul cu zahar.
3. Incorporeaza treptat apoi galbenusurile, coaja si zeama de lamaie.
4. Incoporeaza albusurile cu o spatula in mixul cu galbenusuri.
5. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
6. Ia din compozitie cate o lingura si pune in tava.
7. La final presara zahar si nuca pe fiecare.
8. Baga tava in cuptorul incins la 200 de grade Celsius. Prajiturelele sunt gata cand au prins o culoare aurie. Rupe-le in doua si serveste-ele apoi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta prajiturele prajituri nuca prajituri lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1468 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025985 (s)