News Flash:

Prajiturele cu nuca si cocos

21 Octombrie 2013
1071 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g faina
200 g zahar brun
90 g fulgi de ovaz
85 g nuca de cocos
80 g caise uscate
70 g nuci pisate
125 unt topit si racit
2 oua
1 lingurita esenta de vanilie
50 g chipsuri de ciocolata

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 180 grade. Se tapeteaza 2 tavi cu hartie de copt. Se pune faina intr-un bol si se amesteca cu zahar. Se adauga apoi fulgii de ovaz, fulgi nuca de cocos, caisele tocate si nucile si se amesteca. Se face o gropita in mijloc. Se bat ouale cu untul si vanilia cu un mixer. Se pune amestecul de oua in gropita si se amesteca pana la omogenizare. Cu ajutorul mainilor se fac bilute din aluat. Se pun bilutele in tava. Se preseaza in fiecare prajiturica cativa fulgi de ciocolata si apoi se turtesc bilutele. Se baga tava la cuptor pentru 15 minute. Se lasa la racit complet inainte de servire.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1911 viz    0 com
1403 viz    0 com
1409 viz    0 com
3143 viz    0 com
2691 viz    1 com
1738 viz    0 com
1945 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1781 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029423 (s)