News Flash:

Prajiturele cu glazura si vanilie

28 Martie 2013
1314 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 jumatate de cana de faina
1 ou
1 jumatate de lingurita praf de copt
1 sfert de lingurita de sare
1 jumatate de lingurita bicarbonat de sodiu
1 jumatate de ceasca zahar
1 lingurita extract de vanilie
1 sfert de ceasca de unt

Pentru glazura:

2 cesti de zahar pudra
1 sfert de lingurita vanilie extract
3 linguri de lapte degresat
colorant alimentar

Mod de preparare:

Amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea. Separat, mixeaza zaharul cu untul pana cand obtii o compozitie omogena. Adauga peste ele vanilia si oul si amesteca bine din nou. La final, pune aceasta compozitie peste amestecul de faina si mixeaza-le la viteza mica timp de 2 minute, apoi pune-l la racit 1 ora.
Dupa ce s-a racit, taie aluatul in diverse forme si pune-le la cuptor pentru 8 minute, pana cand se rumenesc marginile.
Pentru glazura, amesteca bine zaharul pudra cu laptele, vanilia si colorantul alimentar, apoi decoreaza prajiturile.
Prajiturile de Paste cu glazura se servesc reci si le poti decora si cu putina frisca.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina sare zahar unt glazura zahar pudra vanilie extract lapte degresat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1828 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034333 (s)