News Flash:

Prajiturele cu dovlecel

3 Iulie 2013
1507 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cana de unt
1 cana si jumatate de zahar
1 lingurita de extract de vanilie
2 cesti de dovlecel ras
2 lingurite de praf de copt
1 lingurita de scortisoara macinata
1 lingurita de sare
1 cana de nuci tocate
1 cana de fulgi de ciocolata demidulce
1 jumatate de cana de stafide
1 ceasca de fulgi de nuca de cocos
2 cani si un sfert de faina
1 cana de smantana
2 oua

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius, apoi amesteca smantana cu zaharul si untul pana cand obtii o compozitie omogena. Bate bine ouale cu vanilia apoi amesteca-le cu dovleceii.
Intr-un bol amesteca faina cu praful de copt, cu scortisoara si sarea. Adauga si dovleceii, si amestecul de smantana. Adauga apoi treptat nucile, fulgii de ciocolata, stafidele si nuca de cocos. Tapeteaza o tava de copt cu unt si formeaza din compozitie prajituri micute si da-le la cuptor aproximativ 15-20 de minute, pana cand se rumenesc putin.
Se servesc simple sau cu cafea.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt dovlecel ras stafide faina oua prajituri micute cafea
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1357 viz    0 com
1042 viz    0 com
1324 viz    0 com
1045 viz    0 com
1574 viz    0 com
1337 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1454 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032421 (s)