News Flash:

Prajiturele cu caise si vanilie

5 Iunie 2014
1051 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 caise taiate felii subtiri
125 g faina
80 ml lapte
1 lingurita extract vanilie
1 ou
1 lingura coaja rasa lamaie
90 g unt moale nesarat
60 g+2 linguri zahar
1/4 lingurita sare
1 si 1/2 lingurita praf de copt

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180C. Unge o tava de briose pentru 12 portii. Amesteca faina, praful de copt si sarea. Bate cu mixerul untul moale si 60g zahar, timp de 2 minute. Adauga oul, coaja de lamaie si vanilie si incorporeaza-le. Adauga faina alternand cu laptele in 3 etape. Imparte aluatul in tava de briose si pune deasupra lor felii de caise. Presara, apoi, 2 linguri de zahar. Coace prajiturelele timp de 20-25 minute pana cand trec testul scobitorii.
Lasa-le sa se raceasca in tava 5 minute, apoi scoate-le pe un gratar.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete prajiturele prajiturele caise retete caise retete dulciuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1067 viz    0 com
1034 viz    0 com
3606 viz    0 com
1295 viz    0 com
1160 viz    0 com
861 viz    0 com
1030 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1618 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030420 (s)