News Flash:

Prajitura zebra cu branza

11 Mai 2011
3295 Vizualizari | 1 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Prajitura zebra cu branza
Ingrediente: Pentru aluat / blat: 125 g margarina sau unt 300 g faina alba 50 g zahar 1 ou 1 lingurita praf de copt Pentru pt. umplutura: 125 g margarina sau unt 5 oua 250 g zahar 750 g branza / Quark 1 pachetel de budinca de vanilie 1/2 lingura de cacao Mod de preparare: Facem un aluat din margarina, zahar, ou si praf de copt. Ungem o forma de tort cu diam. de 26 cm si punem aluatul prajiturii. Il intindem cu mainile. Peste el punem bucati de caise. Incalzim cuptorul la 175 grade. Pentru umplutura prajiturii cu branza amestecam ingredientele in afara de cacao. Din umplutura separam un sfert din cantitate si o amestecam cu cacao. Punem peste caise doua polonice din umplutura de culoare deschisa pe mijlocul blatului. Peste adaugam 1-2 linguri din umplutura cu cacao. Continuam asa pana terminam toate umpluturile. Important: umplutura se prelinge spre margini, nu trebuie sa o intindeti voi. Punem la cuptor pana la o ora. Dupa lasam prajitura la racit. Inainte de servire presaram zahar pudra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1022 viz    0 com
2958 viz    0 com
3241 viz    0 com
1373 viz    0 com
1453 viz    0 com
1167 viz    0 com
2537 viz    0 com
1047 viz    0 com
1210 viz    0 com

Comentarii (1)

Show  | #92
Sunt o mare fana a acestei tarte, a carei reetta o am chiar din Franta, din regiunea Lorena (Quiche Lorraine).Probabil stii deja reetta originala, dar ar fi tare fain sa o faci cu branza si jambon :) si neaparat NUCSOARA, care ii da o aroma deosebita.Te pup
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1832 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020124 (s)