News Flash:

Prajitura "Visul unei nopti de iarna"

31 Decembrie 2015
24248 Vizualizari | 0 Comentarii
ngrediente:

Pentru blat:
un plic de praf de copt
o cana de nuca (150-200 gr)
5 linguri faina
7 oua
7 linguri zahar
7 linguri apa
2 linguri de cacao

Pentru crema:
6 linguri de zahar
500 ml lapte
1 pachet de margarina
2 plicuri de budinca

Pentru decor:
ciocolata rasa 

Mod de preparare:

1. Ungem bine o tava, o tapetam cu faina, apoi punem nucile taiate marunt pe toata suprafața tavei.
2. Batem albusurile spuma cu apa, adaugam zaharul, mixând în continuare, apoi amestecam si galbenusurile, faina, praful de copt si cacao.
3. Omogenizam totul, apoi punem compozitia in tava peste nuci. Dam la cuptor pana se face blatul, facem testul cu scobitoarea.
4. Lasam sa se raceasca blatul,il punem pe un platou, peste care punem crema pe care o preparam astfel: Fierbem laptele pana se topeste pachetul de margarina, adaugam zaharul si pregatim budinca dupa instructiunile de pe plic.
5. Se pune crema peste blat apoi se da la rece cam o ora, iar apoi radem ciocolata si o punem peste crema.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1645 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020049 (s)