News Flash:

Prajitura usoara cu glazura

9 Decembrie 2014
3640 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

cca 170 gr zahar
cca 10-11 linguri de unt moale
1 lingura de lapte
1 lingurita de vanilie
1 ou
cc 360 gr faina
ccao lingurita jumatate praf de copt
1/4 lingurita sare

Pentru glazura:
cca 850 gr zahar pudra
100 gr unt moale
1 lingurita extract de migdale
3-4 linguri de lapte

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius. Mixeaza, la viteza medie, vanilia, zaharul, untul, laptele si oua. Treptat redu viteza si pune faina, praful de copt si sarea. Omogenizaza.
Intinde compozitia intr-o tava negresata si baga in cuptor pentru 10-12 minute. Lasa apoi sa se raceasca de tot.

Amesteca zaharul pudra cu untul si extractul de migdale, la viteza medie. Adauga lapte in functie de consistenta dorita. Toarna glazura peste prajitura si decoreaza cu bombonele mici.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura glazura retete usoare retete prajituri mancare desert
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1706 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019434 (s)