News Flash:

Prajitura usoara cu gem si vanilie

18 Decembrie 2014
5899 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

cca 450 gr faina
cca 230 gr zahar fin
125 gr unt rece, taiat cubulete
3 oua
1 lingurita esenta de vanilie
cca 170 gr gem de zmeura sau de care preferati
cca 400 gr nuca de cocos

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius. Greseaza o tava de copt. Amesteca faina cu jumatate din cantitatea de zahar si cu untul. Dupa ce se formeaza mici firimituri, pune vanilia si oul. Omogenizeaza. Pune aluatul in tava, apasand usor pe el si baga-l in cuptor pentru 15-20 de minute. Dupa ce il scoti, cat inca e cald blatul, intinde gemul pe el. Mixeaza ouale ramase cu restul de zahar, adauga nuca de cocos si intinde totul pe prajitura. Mai baga o data in cuptor, de data aceasta pentru 25 de minute sau pana cand se rumeneste. Lasa sa se raceasca in tava.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura gem retete prajituri retete usoare retete culinare desert
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1726 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021479 (s)