News Flash:

Prajitura tip cremsnit

29 Februarie 2012
14686 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura tip cremsnit
Ingrediente:

8 oua
un litru lapte dulce rece
250 g unt sau margarina
300 g zahar tos
10 linguri faina
50 g zahar vanilat

Mod de preparare:

Untul impreuna cu zaharul si 5 linguri de lapte se pun pe foc pana se topeste zaharul. Dupa ce compozitia s-a racit, adaugam galbenusele frecate separat, faina si laptele, amestecand continuu. La compozitie se mai adauga albusurile batute spuma cu un praf de sare, amestecind cu lingura de lemn de sus in jos, ca sa fie ca "o spuma". Toata compozitia se pune in tava tapetata (cu ulei si faina). Se coace la foc potrivit cam 45 minute. Ultimele 5 minute, se da focul tare ca sa se rumeneasca). Imediat ce se scoate din cuptor se pudreaza cu zahar.
Prajitura pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua lapte dulce unt margarina zahar tos faina zahar vanilat prajitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1854 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035408 (s)