News Flash:

Prajitura tavalita prin nuca de cocos

20 Mai 2016
4003 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

Pentru prajitura:
400 gr faina de grau
12 gr praf de copt
cca 100 gr margarina
20 gr zahar pudra
2 oua
3 linguri de miere
200 ml lapte

Alte ingrediente:
25 gr margarina
25 gr zahar
3 linguri cacao pudra
100 ml lapte
700 gr nuca de cocos

Mod de preparare:

1. Topeste putin margarina si amestec-o cu zahar.
2. Adauga treptat ouale. Mixeaza dupa fiecare.
3. Adauga apoi mierea si laptele.
4. Pune in compozitie si faina amestecata cu praful de copt. Omogenizeaza.
5. Tapeteaza o tava cu hartie de copt, pune compozitia in ea si bag-o in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 25 de minute.
6. Intre timp topeste restul de margarina si amesteca-l cu cacao, zahar si lapte.
7. Scoate prajitura din cuptor, las-o putin sa se raceasca,dupa care tai-o.
8. Trece fiecare patrat de prajitura prin cocos, apoi prin mixul cu margarina si iarasi prin cocos.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura cocos prajitura cacao prajitura usoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1456 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027489 (s)