News Flash:

Prajitura simpla si delicioasa Raffaello – Reteta cu ingrediente simple, pe care probabil le aveti deja

10 Mai 2019
803 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Ingrediente:

  • 500 g biscuiti
  • 1 l lapte
  • 1 lingura zahar
  • 100 g nuca de cocos
  • 200 g unt
  • 2 galbenusuri de ou
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri praf de copt
  • 10 g vanilie

Mod de preparare:

Mai intai pregatim crema. Dintr-un litru de lapte, turnam 300 ml intr-un vas, restul il punem intr-o oala la foc mic. Separat, amestecam intr-un vas faina, zaharul, vanilia, praful de copt, cele 2 galbenusuri si 300 ml de lapte. Se amesteca bine, pana la omogenizare… Compozitia obtinuta se adauga treptat in laptele fiert. Se fierbe pana la omogenizare, apoi se raceste la temperatura camerei.

Intr-un bol separat, batem 200 de grame de unt cu ajutorul unui mixer. Adaugati crema racita in untul pregatit anterior.  Acoperiti o tava cu hartie de copt. Apoi, adaugati uniform un strat de biscuiti… Repetati procedura pana cand folositi toata crema si toti biscuitii. Ultimul strat se tapeteaza bine cu crema si se decoreaza cu fulgi de cocos. Se pune la rece pentru cateva ore.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura rafaello
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1685 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019743 (s)