News Flash:

Prajitura ruseasca

11 Mai 2011
3342 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura ruseasca
Ingrediente: Pentru aluat: 200 g unt, în buc. 150 g zahar 350 g faina 30 g pudra de cacao 1 pach. praf de copt 1 ou Pentru umplutura: 180 g unt, moale, în buc. 200 g zahar 4 oua 500 g Quark (brânza de vaci slaba) 1 pach. zahar vanilat 1 pach. praf de budinca de vanilie Mod de preparare: Aluat: 1. Puneti ingredientele pt. aluat în oala, faceti un aluat 30 sec. / treapta 6 si scoateti-l din oala. 2. Presati doua treimi din aluat într-o tava de tort tapetata cu hârtie si trageti marginile în sus. 3. A treia treime de aluat o puneti la o parte. Umplutura: 1. Puneti ingredientele pt. umplutura în oala robotului, amestecati 40 sec. / treapta 5 si întindeti-le pe aluatul din tava. 2. „Scarmanati” aluatul ramas si distribuiti-l pe umplutura. 3. Coaceti în cuptorul preîncins.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec ienibahar unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1421 viz    0 com
1494 viz    0 com
1211 viz    0 com
2594 viz    0 com
1067 viz    0 com
1249 viz    0 com
1240 viz    0 com
1031 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017864 (s)