News Flash:

Prajitura Rogojina

18 Mai 2016
3725 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6665 RON (-0.0021)
USD: 4.0058 RON (+0.0032)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

400 gr faina de grau
10 gr drojdie proaspata
40 gr zahar granulat
100 ml lapte
un cub de unt
1/2 lingurita scortisoara
foarte putina sare
cateva linguri de cacao
1 ou

Mod de preparare:

1. Dizolva drojdia in putin lapte, apoi amesteca cu faina, rstul de lapte, sarea, untul si scortisoara. Framanta aluatul, apoi acopera-l si pune-l intr-un loc caldut, pentru vreo ora.
2. Imparte aluatul in doua. Una din bucati amestec-o cu cacao.
3. Trece cu sucitorul peste ambele bucati de aluat.
4. Dupa ce ai obtinut doua foi potrivit ca grosime, taie-le fasii egale, pe lungime.
5. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
6. Pune fasiile impletite in tava, ca in imagine, si uge-le cu oul batut.
7. Baga tava in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru vreo 25-35 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura rogojina prajitura desert
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1715 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025180 (s)