News Flash:

Prajitura regala cu branza de vaci si stafide

19 Septembrie 2016
27319 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 gr unt
1 cana zahar
2 cani faina
sare
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu

Pentru umplutura:
500 gr branza de vaci
4-5 oua
1 cana zahar
2 plicuri zahar vanilinat
nuci / fructe uscate (optional)

Mod de preparare:

1. Topeste untul si amesteca-l cu zaharul si cu faina.
2. Adauga sarea si bicarbonatul stins. Omogenizeaza.
3. Tapeteaza o tava cu hartie de copt si pune jumatate din aluat in ea. Lasa-l deoparte inca vreo 15 minute.
4. Amesteca ingredientele pentru umplutura.
5. Pune umplutura peste aluatul din tava, apoi acopera cu a doua foaie de aluat.
6. Baga tava in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru 40-45 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura regala prajitura branza prajitura stafide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1618 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023616 (s)