News Flash:

Prajitura red velvet

8 Februarie 2012
1813 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura red velvet
Ingrediente:

4 oua
1 ceasca faina
2 cesti zahar pudra
1/2 ceasca ulei
1 paharel iaurt
1/2 lingurita colorant alimentar rosu praf
2 fiole esenta de migdale amare
1 fiola esenta de vanilie
1 pachet unt

Mod de preparare:

Mai intai am batut bine galbenusurile cu o ceasca de zahar pudra, obtinand o crema de oua. Apoi am batut albusurile, am pus in castron faina, crema de oua, uleiul, esenta de migdale si iaurtul. Compozitia semi-lichida am turnat-o intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina. Am copt prajitura la foc mediu, pana a trecut testul scobitorii. Apoi, am scos-o din forma si am lasat-o la racit.
Intre timp am pregatit crema de unt. Am amestecat untul cu esenta de vanilie si cu zahar. Cand prajitura s-a racit complet, am decorat-o cu crema de unt.
Cupidonul culinar de astazi este Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua faina zahar pudra ulei iaurt unt cupidonul culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1612 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019872 (s)