News Flash:

Prajitura razuita cu dulceata - cel mai simplu si rapid deliciu copilariei noastre!

5 Ianuarie 2017
107733 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g de faina de grau
2 oua
250 g unt
2 linguri de smantana
1 pahar zahar
dulceata preferata

Mod de preparare:

1. Amestecati zaharul cu untul pana la o compozitie omogena, mai apoi adaugati ouale si smantana. Bateti, adaugati faina cu praful de copt cu incetul, mai puteti pune vanilie, nucsoara sau cardamom. Framantati aluatul, trebuie sa obtineti un aluat elastic.
2. Puneti aluatul in frigider pe o ora. Dupa il scoateti si taiati din el 1/4 pe care o puneti in congelator la inghetat.
3. Intindeti cealalta bucata de aluat, dupa care o puneti intr-o tava pentru copt si ii formati margenele.
4. Punem un strat uniform de dulceata si razuim bucata de aluat din congelator.
5. Coaceti deliciul la cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de 30 35 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura razuita prajitura dulceata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1716 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020233 (s)