News Flash:

Prajitura rasturnata cu piersici

3 Martie 2016
1600 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 conserva cu piersici (scurge-le, dar pastreaza sucul)
75 gr zahar brun
4 linguri unt topit
4 albusuri
2 linguri zahar pudra (pentru decor)
50 ulei
cca 150 ml suc de piersici (din conserva)
cca 150 gr smantana
1 plic pentru blat de prajitura

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Amesteca zaharul brun cu untul topit (zaharul trebuie sa se dizolve complet).
3. Unge cu putin ulei o tava de copt.
4. Pune mixul cu zahar in tava si intinde-l cat mai uniform.
5. Pune feliile de piersici in forma de cerc, una peste alta.
6. Pune plicul pentru blat intr-un bol mai mar si mixeaza-l cu albusurile, smantana, uleiul si sucul de la piersici.
7. Toarna compozitia in tava, peste feliile de piersici.
8. Baga tava in cuptor pentru vreo 50 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
9. Lasa tava sa se raceasca pe un gratar in jur de 20-30 de minute, apoi rastoarna prajitura intr-un platou si presara zahar pudra. Serveste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura rasturnata prajitura piersici prajitura usoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2040 viz    0 com
2780 viz    0 com
3792 viz    0 com
5035 viz    0 com
6573 viz    0 com
7038 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1751 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026101 (s)