News Flash:

Prajitura rasturnata cu banane

29 Iunie 2016
21244 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 oua
pana in 150 gr faina alba
50 ml ulei
100 gr smantana
70 ml apa
6 banane feliate subtire
cca 300 gr nuca de cocos
200 gr zahar brun
1/2 pachet de unt
2 linguri zeama de lamaie

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius si unge cu putin o tava de copt.
2. Mixeaza ouale, uleiul, apa si smantana la viteza mica. Adauga faina alba. Mixeaza la viteza mare 2 minute.
3. Pune feliile de banana in tava, una langa alta.
4. Topeste untul la foc mic, apoi pune peste el zeama de lamaie si zaharul brun.
5. Presara nuca de cocos, toarna mixul cu zahar peste banane, acopera cu compozitia cu faina si baga in cuptor pentru 35-40 de minute.
6. Dupa ce s-a racit putin prajitura in tava, rastoarn-o usor intr-o farfurie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura rasturnata prajitura banane tarta banane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1542 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024453 (s)