News Flash:

Prajitura rapida la pahar

24 Mai 2019
271 Vizualizari | 0 Comentarii


Pentru serile in care ai musafiri, iti prezentam o reteta eleganta, servita intr-un pahar cu picior, delicioasa, cu biscuiti si doua feluri de crema. Lasata la rece, ca sa se combine aromele, aceasta prajitura se poate face inainte cu o zi si poate fi lasat la frigider peste noapte.

Ingrediente pentru prajitura rapida in pahar:

  • 1 pachet de biscuiti simpli
  • 50 g ciocolata de orice fel
  • o mana de alune

Pentru prima crema:

  • 250 g mascarpone
  • 150 ml lapte condensat

A doua crema:

  • 250 g mascarpone
  • 1 ciocolata cu lapte

Mod de prepare prajitura rapida in pahar:

Pentru prima crema, amesteca branza mascarpone cu laptele condesat. Mixeaza bine pana devine o crema pufoasa. Las-o la frigider si apuca-te de a doua crema. Mixeaza bine o tableta de ciocolata topita cu o cutie de mascarpone. Las-o la frigider si piseaza biscuitii. Lasa-i deoparte si topeste cele 50 de grame de ciocolata. Zdrobeste alunele. Pune gura paharului in ciocolata topita apoi trece fiecare pahar prin alune.
Apoi, ia fiecare pahar si pune in el un strat de biscuiti, un strat din prima crema, un strat din a doua crema si repeta pana paharul e umplut. Pune paharele la frigider si poti orna pe deasupra cu fulgi de cocos.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

desert pahar desert racoros
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1513 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013329 (s)