News Flash:

Prajitura rapida capsuni si ciocolata

14 Iunie 2012
4990 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g biscuiti cu unt
1 lingura cu miere
100 g unt
100 g ciocolata cu lapte
100 g ciocolata neagra
1 plic cu zahar vanilat
2 linguri cu zahar pudra
zmeura
300 ml frisca lichida
capsuni
fructe de padure (pentru decor)

Mod de preparare:

Zdrobeste biscuitii in robotul de bucatarie (mai maricei, nu pulbere). Amesteca-i, la bain-marie, cu untul si mierea. Intinde ce obtii intr-o forma de tarta, apoi da la rece pana ce prepari umplutura. Topeste ciocolata la bain-marie, adauga zaharul vanilat si zaharul pudra. Bate frisca tare si incorporeaz-o in ciocolata vanilata. Toarna acum compozitia peste biscuiti si da la rece vreo doua ore. Inainte de servire, scoate din forma, decoreaza cu frisca si capsuni sau fructe de padure.

sursa: femeia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

miere unt ciocolata neagra zahar vanilat zmeura frisca lichida capsuni
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5702 viz    0 com
6088 viz    0 com
2496 viz    0 com
4355 viz    0 com
13968 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1475 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028462 (s)