News Flash:

Prajitura Raffaello

5 Mai 2016
44978 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
6 albusuri
200 gr zahar pudra
100 gr de faina de grau
100 gr nuca de cocos

Pentru crema:
6 galbenusuri
40 gr budinca de vanilie
cca 400 ml lapte semidegresat
250 gr zahar pudra
250 gr margarina
150 gr zahar pudra

Pentru decor:
30 gr de nuca de cocos
putina ciocolata razuita

Mod de preparare:

1. Bate spum albusurile cu zaharul pudra.
2. Incorporeaza faina folosind o spatula. Omogenizeaza usor. Adauga nuca de cocos. Omogenizeaza iarasi.
3. Tapeteaza o tava cu hartie de copt, pune compozitia in ea si bag-o in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 20 de minute.
4. Pregateste budinca potrivit retetei de pe ambalaj. Pune in ea si zaharul pudra.
5. Dupa ce s-a racit, amestec-o cu galbenusurile. Omogenizeaza.
6. Incorporeaza apoi margarina. Omogenizeaza iarasi.
7. Intinde crema uniform peste blat.
8. Decoreaza cu ciocolata razuita si nuca de cocos.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura raffaello prajitura cocos prajitura usoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1423 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024633 (s)