News Flash:

PRAJITURA PERFECTA: Rulada cu cocos si banane.

12 Decembrie 2016
3580 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
500 g biscuiti digestivi
200 ml lapte
2-3 linguri de cacao
Extract de vanilie si esenta de rom
Optional, o tableta de ciocolata

Pentru crema:
Un pachet unt
200 g nuca de cocos
5-6 linguri de zahar
Fructe moi (banana)

Mod de preparare:

Se zdrobesc biscuitii in robotul de bucatarie, se amesteca cu cacao, lapte, esente si ciocolata topita.
Se lasa sa traga umezeala cateva minute, apoi se intinde din foaie de 1 cm grosime.
Pentru a nu da gres, folositi-va de doua foi de copt sau de folie alimentara ca sa mentineti foaia unita cat o rulati.
Pentru crema de cocos, se mixeaza untul, la temperatura camerei, impreuna cu zaharul, pana devine pufos, apoi se adauga cocosul.
Se amesteca pana devine uniform si se intinde peste rulada de biscuiti. Se adauga si fructele si se ruleaza, se strange cat se poate de bine si se da la rece cateva ore.
Se taie felii si se serveste.
 
sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulada cocos rulada banane fara coacere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1442 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014897 (s)