News Flash:

Prajitura perfecta pentru orice zi - E cu caise si branza - Un desert care iti va alinta papilele gustative

9 Martie 2017
36348 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

250 gr faina
130 gr unt
100 gr zahar pudra
100 gr zahar
2 linguri zahar brun
foarte putina sare
4 oua
250-270 gr branza de vaci
2 linguri amidon
1 lamaie
200 gr smantana
caise in sirop

Mod de preparare:

1. Cerne faina si amestec-o cu sarea si cu zaharul pudra.
2. Taie untul in cubulete si amesteca-l cu faina, pana obtii o compozitie mai faramicioasa.
3. Adauga 1 ou, amesteca bine, apoi baga aluatul in frigider pentru cel putin o ora.
4. Unge cu ulei o tava de copt rotunda.
5. Intinde aluatul pe masa cu ajutorul unui sucitor si transfera-l in tava, modeland bordura.
6. Mixeaza restul de oua cu zaharul.
7. Amesteca branza de vaci cu ouale si zaharul, smantana, amidonul si coaja de la lamaia data pe razatoare.
8. Intinde compozitia peste aluat cat mai uniform, aranjeaza caisele, presara zaharul brun, apoi baga in cuptorul incins la 190 de grade Celsius, pentru aproximativ 40-45 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina zahar pudra zahar brun amidon smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Radita  | #1193
"Cautam operatori calculator pentru promovarea unui proiect extraordinar. Se lucreaza de acasa full time sau part-time.
Beneficii:
- instruire gratuita si suport
- castiguri in functie de realizari si munca depusa
- scrisoare de recomandare pentru cei interesati
Cerinte:
- cunostinte minime despre navigarea pe internet
- cunostinte minime despre pachetul Office (in special Word si Excel)
- cunostinte minime de limba engleza
- perseverenta, ambitie si dorinta de a reusi intr-un domeniu nou sunt calitatile pe care le cautam la un candidat
Pentru detalii trimiteti acum onlineproiect@*****.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1698 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020778 (s)