News Flash:

Prajitura pentru incepatori: desert cu 4 ingrediente

16 Ianuarie 2015
3777 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 30 biscuiti graham
cca 50 gr unt nesarat
cca 170 gr zahar brun
bucatele de ciocolata
nuca de cocos

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Tapeteaza o tava de copt cu folie de aluminiu. Pune biscuitii graham in tava, intr-un singur strat.

Topeste la foc mediu cca 50 gr unt si 170 gr zahar brun. Amesteca si lasa pe foc. In momentul in care incepe compozitia sa fiarba, toarn-o peste biscuiti si intinde-o cat mai bine.
Baga tava in cuptor si tine-o acolo cam 5 minute (timp in care compozitia incepe sa faca bule). Scoate-o apoi si presara bucatele de ciocolata sau bombonele ori nuca de cocos.
Dupa ce s-a racit, taie prajitura si serveste-o.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto


prajitura ciocolata retete incepatori desert retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

28727 viz    1 com
18590 viz    1 com
5421 viz    1 com
6945 viz    1 com
2855 viz    0 com
1300 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1789 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028099 (s)