News Flash:

Prajitura pe baza de branza – merita pregatita si fara ocazie speciala!

5 Ianuarie 2017
38093 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
500 g de branza de vaci
400 g de faina de grau
250 g de unt
4 linguri de pudra de cacao
4 oua
1 pachet de vanilie
350 g de zahar
100 g de smantana
3 linguri de amidon

Mod de preparare:

1. Pentru a pregati aceasta prajitura avem nevoie de faina, pudra de cacao, amidon, branza, oua, zahar, unt, smantana, zahar de vanilie.
2. Intr-un bol untul topit se freaca cu 150 g de zahar. Se amesteca cacao cu faina si se freaca cu compozitia de zahar pana obtinem o masa de firimituri.
3. Se acopera forma cu hartie de copt si se toarna jumatate din firimituri.

Umplutura:
4. Se amesteca branza de vaci cu  vanilie si restul de zahar, se adauga oulale si smantana, se bate cu blenderul pana la omogenizare, apoi se adauga amidonul.
5. Se toarna amestecul de branza de vaci peste firimiturile de ciocolata.
6. Pe partea de sus se presoara firimiturile ramase.

7. Coaceti prajitura timp de 45 de minute, intr-un cuptor preincalzit la 190 de grade.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016702 (s)