News Flash:

Prajitura Pavlova cu kiwi

28 Ianuarie 2014
1910 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 albusuri
1 lingura de faina de porumb
1 lingurita extract natural de vanilie
1 lingurita otet alb
300 g zahar pudra
250 g smantana
2 fructul pasiunii, taiat pe din doua
4 kiwi, decojit, taiat felii

Mod de preparare:

Tapeteaza o tava cu hartie de copt si apoi traseaza pe hartie un cerc cu diametrul de 22 cm. Bate bine albusurile de ou si apoi adauga, treptat, zaharul pudra. Continua sa amesteci, apoi incorporeaza si faina de porumb, otetul si vanilia.
Toarna bezeaua in tava, da-i forma cercului si lasa o gaura in mijloc, avand grija sa faci marginile inalte. Da tava la copt, la foc mediu, timp de o ora si 15 minute.

Pentru topping, bate smantana si o lingurita de zahar pudra. Toarna compozitia in prajitura Pavlova si orneaza cu kiwi si pulpa din fructul pasiunii. Serveste Pavlova cu kiwi si fructul pasiunii alaturi de un pahar de suc de portocale.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pavlova retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

57551 viz    10 com
2085 viz    0 com
1833 viz    0 com
2806 viz    0 com
1108 viz    0 com
1877 viz    0 com
2164 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1559 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017980 (s)