News Flash:

Prajitura Napoleon- Desert cu capsuni si budinca de vanilie

19 Mai 2017
9550 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru foi:
1 pachet aluat foietaj
2 galbenusuri
2 linguri zahar pudra

Pentru umplutura:
2 pachete budinca de vanilie
200 g frisca
capsuni
coaja de la 1 lamaie
zahar pudra

Mod de preparare:

Dai drumul la cuptor. Pui intr-o tava cu hartie de copt prima foaie de aluat foitaj, asezi a doua foaie de copt si pui deasupra cealalta bucata de aluat foietaj. Dai la cuptor 18 minute, scoti tava, ungi foile cu galbenus batut si dai din nou tava la cuptor pana cand se rumenesc foile. Le lasi la racit inainte sa le pudrezi cu zahar.
Prepari plicurile cu budinca de vanilie conform instructiunilor de pe ambalaj, le lasi la racorit si le amesteci cu frisca batuta. Dai crema la frigider 1-2 ore.
Pui budinca in pos si intinzi peste prima foaie de blat, apoi presari coaja de lamaie. Asezi a doua foaie, pui restul de crema si asezi peste ea capsuni feliate. Presari coaja de lamaie si zahar pudra.

sursa: romania tv
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura napoleon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1492 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014292 (s)