News Flash:

Prajitura Marquise

13 Martie 2014
2524 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g de ciocolata neagra (70% cacao)
150 g de unt
150 g de zahar pudra
6 linguri de pudra de cacao
6 oua
450 ml de smantana pentru frisca
300 g ciocolata After Eight

Mod de preparare:

Topeste ciocolata neagra la bain-marie, intr-un bol termorezistent. Intr-un vas mare amesteca untul si o jumatate din cantitatea de zahar, cu ajutorul unui mixer, pana cand compozitia devine cremoasa si fina. Incorporeaza pudra de cacao si omogenizeaza.

Intr-un al treilea vas bate galbenusurile oualor cu restul de zahar si foloseste un al patrulea bol pentru a bate smantana pentru frisca.

Incorporeaza ciocolata topita in amestecul de unt si amesteca pana la omogenizare. Adauga si ouale si la sfarsit frisca. Toarna un strat din amestec intr-o tava inalta, ca cele pentru chec, adauga un strat de After Eight si repeta pana cand obtii 4 straturi de crema si 3 de After Eight. Lasa prajitura la racit pentru cateva ore.
Acest desert este unul foarte dulce, care iti va provoca sete, asadar merge servita alaturi de un pahar de limonada proaspata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura marquise retete prajituri prajituri cacao
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2807 viz    0 com
2355 viz    0 com
1614 viz    0 com
1744 viz    0 com
1035 viz    0 com
994 viz    0 com
3077 viz    0 com
1786 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2099 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022853 (s)