News Flash:

Prajitura maro

20 Septembrie 2011
2124 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura maro
Ingrediente: o jumatate de ceasca de cacao o ceasca si jumatate de faina o lingurita de bicarbonat de sodiu o ceasca de zahar o jumatate de lingurita de sare 1/3 ceasca de ulei esenta de portocale un pliculet de zahar vanilat o lingurita de otet o ceasca de apa Mod de preparare: Faina se amesteca cu zaharul, sarea, bicarbonatul de sodiu si cacao. Se adauga apa, ulei, otet si se omogenizeazza. La sfarsit se pun esenta de portocale si zaharul vanilat, mestecand bine. Compozitia rezultata se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se da la cuptor timp de 40 de minute. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina urda dulce otet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2127 viz    0 com
2230 viz    0 com
1862 viz    0 com
1396 viz    0 com
2346 viz    0 com
2110 viz    0 com
1925 viz    0 com
4879 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1683 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020126 (s)