News Flash:

Prajitura maro

20 Septembrie 2011
2073 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Prajitura maro
Ingrediente: o jumatate de ceasca de cacao o ceasca si jumatate de faina o lingurita de bicarbonat de sodiu o ceasca de zahar o jumatate de lingurita de sare 1/3 ceasca de ulei esenta de portocale un pliculet de zahar vanilat o lingurita de otet o ceasca de apa Mod de preparare: Faina se amesteca cu zaharul, sarea, bicarbonatul de sodiu si cacao. Se adauga apa, ulei, otet si se omogenizeazza. La sfarsit se pun esenta de portocale si zaharul vanilat, mestecand bine. Compozitia rezultata se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se da la cuptor timp de 40 de minute. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina urda dulce otet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2090 viz    0 com
2173 viz    0 com
1816 viz    0 com
1347 viz    0 com
2280 viz    0 com
2058 viz    0 com
1895 viz    0 com
4826 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1425 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013106 (s)