News Flash:

Prajitura maro

20 Septembrie 2011
2002 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura maro
Ingrediente: o jumatate de ceasca de cacao o ceasca si jumatate de faina o lingurita de bicarbonat de sodiu o ceasca de zahar o jumatate de lingurita de sare 1/3 ceasca de ulei esenta de portocale un pliculet de zahar vanilat o lingurita de otet o ceasca de apa Mod de preparare: Faina se amesteca cu zaharul, sarea, bicarbonatul de sodiu si cacao. Se adauga apa, ulei, otet si se omogenizeazza. La sfarsit se pun esenta de portocale si zaharul vanilat, mestecand bine. Compozitia rezultata se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se da la cuptor timp de 40 de minute. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina urda dulce otet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2056 viz    0 com
2122 viz    0 com
1766 viz    0 com
1309 viz    0 com
2234 viz    0 com
2007 viz    0 com
1860 viz    0 com
4770 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1356 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013497 (s)