News Flash:

Prajitura maro

20 Septembrie 2011
2192 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura maro
Ingrediente: o jumatate de ceasca de cacao o ceasca si jumatate de faina o lingurita de bicarbonat de sodiu o ceasca de zahar o jumatate de lingurita de sare 1/3 ceasca de ulei esenta de portocale un pliculet de zahar vanilat o lingurita de otet o ceasca de apa Mod de preparare: Faina se amesteca cu zaharul, sarea, bicarbonatul de sodiu si cacao. Se adauga apa, ulei, otet si se omogenizeazza. La sfarsit se pun esenta de portocale si zaharul vanilat, mestecand bine. Compozitia rezultata se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se da la cuptor timp de 40 de minute. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina urda dulce otet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2169 viz    0 com
2272 viz    0 com
1893 viz    0 com
1481 viz    0 com
2413 viz    0 com
2201 viz    0 com
1974 viz    0 com
4953 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1673 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019597 (s)