News Flash:

Prajitura Maia cu gem si nuci pisate

12 Aprilie 2011
2641 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura Maia cu gem si nuci pisate
Ingrediente: 6 oua 1 ceasca de ulei 6 linguri de zahar pudra 1 ceasca de lapte 1 praf de copt faina cat cuprinde gem nuci pisate Preparare: Ouale se freaca impreuna cu zaharul. Apoi se toarna ulei cate putin. Se pune si laptele cu faina si praful de copt. Se amesteca totul, pana rezulta o coca potrivita. Din acest aluat obtinut, se intind doua foi. Umplutura - gemul de caise sau prune, se amesteca mai intai cu nucile pisate. Apoi se umplu foile. Deasupra, aceasta prajitura se poate unge cu un albus de ou batut spuma. Se coace la foc potrivit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec dulciuri cafea vodca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2688 viz    0 com
1315 viz    0 com
1176 viz    0 com
2704 viz    0 com
1267 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1669 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023443 (s)