News Flash:

"Prajitura Lenesului" - Prajitura usor pufoasa, cu un strat consistent de branza coapta, indulcita cu stafide

20 Septembrie 2016
4706 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
5-6 linguri faina
3 oua
4-5 linguri smantana
2 linguri ulei vegetal
1 lingurita praf de copt
un varf de cutit de sare

Pentru umplutura:
500 gr de branza de vaci
3 oua
2 lingurite zahar
1 pumn de stafide

Mod de preparare:

1. Amesteca ouale cu smantana, uleiul si sarea.
2. Separat cerne faina si praful de copt. Amesteca-le si incorporeaza-le in compozitia cu oua.
3. Unge cu unt o tava de copt.
4. Pune compozitia in ea. Apasa in mijlocul ei, ca sa se formeza un "crater" usor adanc.
5. Amesteca branza de vaci cu stafidele si cu ouale. Adaug zaharul si omogenizeaza.
6. Toarna in centrul aluatului.
7. Baga tava in cuptorul incins la 200 grade Celsius, pentru 35-40 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura lenesului prajitura branza prajitura stafide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1682 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025263 (s)