News Flash:

Prajitura Lenesului

11 Februarie 2015
7441 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

460 gr zahar
cca 700 gr faina
1 lingurita sare
5 linguri cacao
2 lingurite cu varf de bicarbonat de soda
2 linguri otet
1 lingura vanilie
460 ml apa rece
nu mai mult de 200 ml ulei

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius. Amesteca zaharul cu faina, sarea si bicarbonatul de sodiu. Trece cacaoa prin sita si amestec-i cu compozitia de faina. Fa o gauta in mijloc si pune vanilia, uleiul, apa si toetul. Omogenieaza ca sa obtii un aluat pufos. Pune-l intr-o tava gresata si baga-l in cuptor pentru 30 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajituri simple prajituri rapide retete usoare desert
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1684 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027266 (s)