News Flash:

Prajitura "Lasagna" cu budinca, frisca si ciocolata

6 Februarie 2015
8932 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet de biscuiti Oreo (cam 36 de biscuti iti trebuie)
6 linguri unt topit
1 cutie mai mica de crema de branza
cca 50 gr zahar granulat
350 gr fulgi de ciocolata
1 tub de frisca
2 plicuri budinca de ciocolata instant
cca 300 ml lapte rece + 2 linguri

Mod de preparare:

Piseaza marunt biscuitii cu ajutorul unui robot de bucatarie. Amesteca-i apoi cu untul topit si pune compozitia intr-o tava de copt. Bag-o in frigider cat timp pregatesti restul prajiturii.

Mixeaza crema de branza ca sa o faci spumoasa, apoi pune peste ea cele 2 linguri de lapte si zaharul. Dupa ce ai omogenizat, pune cam jumatate din frisca. Scoate tava din frigider si acopera biscuitii cu crema pregatita.

Amesteca budinca cu restul de lapte cu ajutorul unui mixer. In momentul in care incepe sa se ingroase, pune-o in tava, peste stratul cu crema de branza. Lasa desertul deoparte in jur de 5 minute, dupa care decoreaza-l cu restul de frisca si cu fulgii de ciocolata.
La final bag-o in frigider pentru 1-4 ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


prajituri retete simple retete usoare desert prajitura budinca frisca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1525 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012758 (s)