News Flash:

Prajitura Lady Di, cu crema si capsuni

26 Ianuarie 2015
2362 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

225 gr unt nesarat + cateva lingurite
225 gr zahar fin
4 oua
225 gr faina cu agent de crestere
5 lingurita gem de capsuni
250 gr capsuni proaspete
zahar pudra

Pentru crema Chantilly:
300 gr smantana semi-degresata
25 gr zahar fin
1 lingurita extract de vanilie

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius si tapeteaza doua tavi cu hartie de copt. Mixeaza untul si zaharul cel putin 10 minute, apoi pune ouale pe rand, iar la final faina. Toarna compozitia in tavi si baga-le in cuptor pentru 20 de minute. Scoate-le apoi si lasa-le sa se raceasca pe un gratar.

Crema Chantilly:
Cerne zaharul peste smantana, adauga extractul de vanilie, omogenizeaza si baga in frigider.

Pune gemul intr-un vas, la foc mic.

Asamblare:
Pune un blat pe platou, intinde pe el gemul, pune 2-3 capsuni, apoi crema Chantilly si acopera cu al doilea blat. Decoreaza cu zahar si cu cateva capsuni.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura capsuni retete culinare retete fructe blat prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2744 viz    1 com
2143 viz    0 com
1794 viz    0 com
3917 viz    0 com
55971 viz    0 com
51916 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1646 (s) | 24 queries | Mysql time :0.022509 (s)