News Flash:

Prajitura Kinder cu nuca de cocos

23 Ianuarie 2015
13856 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
5 oua
40 gr faina
30 gr cacao
foarte putina sare
70 gr faina de porumb foarte fina
100 gr zahar fin
1 plic praf de copt

Pentru crema:
250 gr mascarpone
1 plic de zahar vanilat
1 labus
60 gr zahar pudra
5 linguri de nuca de cocos

Mod de preparare:

Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma cu putina sare. Separat amesteca faina alba si faina de porumb foarte fina, pudra de cacao si zaharul pudra, dar si vanilat. Treptat, pune galbenusurile peste albusurile si omogenizeaza. Pune peste acestea ingredientele uscate, omogenizeaza, apoi aseaza compozitia intr-o tava tapetata cu hartie pergament. Baga in cuptorul incins la 180 de grade Celsius pentru 15 minute.
Taie blatul obtinut in dreptunghiuri.

Crema:
Bate oul bine, adaugand zaharul treptat, apoi nuca de cocos, mascarponele si zaharul vanilat. Omogenizeaza.
Pune crema obtinuta intre straturile de blat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajituri prajitura kinder retete dulci desert retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1659 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026733 (s)