News Flash:

Prajitura Kinder

26 Mai 2016
4231 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
5 oua
90 gr zahar pudra
12 gr praf de copt
90 gr de faina de grau
30 gr cacao pudra

Pentru crema:
1 plic de budinca cu aroma de vanilie
80 gr zahar pudra
250 ml lapte de casa / lapte integral
25 gr unt
150 gr mascarpone

Mod de preparare:

1. Mixeaza ouale.
2. Cerne faina, praful de copt si cacaoa si pune-le peste oua. Incorporeaza-le folosind un tel. Nu uita sa adaugi si zaharul.
3. Tapeteaza o tava cu hartie de copt, pune compozitia in ea si bag-o in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 12-15 minute.
4. Scoate tava si lasa sa se raceasca. Cand s-a racit de tot, rastoarna usor blatul pe un gratar si indeparteaza hartia de copt.
5. Pregateste budinca din plic si lapte, conform instructiunilor de pe ambalaj.
6. Bate untul cu mascarponele, apoi adauga budinca si omogenizeaza.
7. Injumatateste blatul pe orizontala.
8. Intinde crema pe o parte din blat si acopera cu a doua parte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura kinder tort kinder prajituri usoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4475 viz    2 com
2002 viz    0 com
1187 viz    0 com
9297 viz    0 com
3226 viz    0 com
906 viz    0 com
2152 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1718 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024645 (s)