News Flash:

Prajitura Kinder

26 Mai 2016
4102 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

Pentru blat:
5 oua
90 gr zahar pudra
12 gr praf de copt
90 gr de faina de grau
30 gr cacao pudra

Pentru crema:
1 plic de budinca cu aroma de vanilie
80 gr zahar pudra
250 ml lapte de casa / lapte integral
25 gr unt
150 gr mascarpone

Mod de preparare:

1. Mixeaza ouale.
2. Cerne faina, praful de copt si cacaoa si pune-le peste oua. Incorporeaza-le folosind un tel. Nu uita sa adaugi si zaharul.
3. Tapeteaza o tava cu hartie de copt, pune compozitia in ea si bag-o in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 12-15 minute.
4. Scoate tava si lasa sa se raceasca. Cand s-a racit de tot, rastoarna usor blatul pe un gratar si indeparteaza hartia de copt.
5. Pregateste budinca din plic si lapte, conform instructiunilor de pe ambalaj.
6. Bate untul cu mascarponele, apoi adauga budinca si omogenizeaza.
7. Injumatateste blatul pe orizontala.
8. Intinde crema pe o parte din blat si acopera cu a doua parte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura kinder tort kinder prajituri usoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4391 viz    2 com
1891 viz    0 com
1116 viz    0 com
9156 viz    0 com
3148 viz    0 com
865 viz    0 com
2090 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1562 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019415 (s)