News Flash:

Prajitura in straturi, simplu de facut

12 Decembrie 2014
4323 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

cca 450 gr zahar
3 oua mari
3 linguri colorant alimentar rosu sau suc de sfecla rosie
1 lingura extract de vanilie
1 lingura praf de copt
3/4 lingurita bicarbonat de sodiu
1/4 lingurita sare
cca 100 gr cacao neindulcita
175 gr unt moale
cca 350 ml lapte batut
cca 630 gr faina
crema de branza cu nuca de cocos

Mod de preparare:


Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius. Mixeaza untul la viteza medie, pana obtii o crema pufoasa. Adauga treptat zaharul, apoi ouale (pe rand). Pune apoi vanilia si colorantul. Omogenizeaza.

Mixeaza faina cu urmatoarele 4 ingrediente (cacao, praf de copt, bicarbonat de sodiu si sare). Adauga treptat untul mixat si laptele batut. Ultima oara, in bol, la mixare, se pune faina. Mixeaza la viteza mica de fiecare data.
Pune aluatul in 4 tavi mai mici, gresate si in care ai presarat putina faina.

Baga-le pe toate odata in cuptor, pentru 10 minute. Roteste tavile si mai lasa-le 10-12 minute sau pana cand trec testul cu scobitoarea. Lasa-le la racit pe un gratar, pentru 10 minute.

Dupa o ora asambleaza prajitura. Pe fiecare blat intinde crema de branza cu cocos. La final, tapeteaza prajitura.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajituri retete usoare prajitura straturi blat prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4258 viz    0 com
2086 viz    0 com
1541 viz    0 com
1937 viz    0 com
12823 viz    0 com
1915 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1600 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021530 (s)