News Flash:

Prajitura in alb si negru! Invata sa faci cel mai gustos desert!

18 Ianuarie 2014
7729 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g unt
450 g zahar pudra
6 oua
25-30 g cacao
1 pahar cu lapte
300 g faina
1 praf de copt
vanilie
1 baton de ciocolata menaj

Mod de preparare:

Se amesteca cacaua cu jumatate din cantitatea de zahar si se freaca cu unt. Se incorporeaza pe rand cate un galbenus.
Se adauga apoi treptat faina cernuta cu praful de copt alternand cu cate putin lapte. Se unge o tava dreptunghiulara (30/35 cm) cu unt si se tapeteaza cu faina. Se toarna compozitia in tava si se intinde in strat egal.
Se coace pe trei sferturi cam 20 de minute in cuptor cu foc potrivit si incalzit dinainte. Intre timp se bat albusurile spuma tare cu zaharul si vanilia. Compozitia trebuie sa fie bine legata si lucioasa, la nevoie se bate pe aburi.
Se scoate tava din cuptor si se intinde albusul deasupra in strat uniform. Se mai da la cuptor cu foc slab inca 10-15 minute. Calda inca, se pudreaza cu ciocolata rasa.
Se taie dupa dorinta in patrate sau romburi. Bucatile nu se suprapun.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

alb negru prajitura crema prajitura buna crema prajitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1378 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028850 (s)