News Flash:

Prajitura Hotului!

11 Noiembrie 2014
2894 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

7 oua
220g faina
800 ml lapte
220g margarina
zahar vanilinat
220 g zahar

Mod de preparare:

Mai intai se praincalzeste cuptorul la vreo 170-180 de grade Celsius. Apoi, se topeste untul. Urmeaza separarea oualor. Se freasca foarte bine galbenusurile cu ambele tipuri de zahar, se adauga treptat untul topit, apoi faina si laptele. Atentie! Nu le puneti toate o data, ca sa se nu se formeze cocoloase.

Albusurile trebuie batute spuma, cu foarte putina sare, dupa care se pun peste galbenusuri, se omogenizeaza cu o lingura de lemn si se pune totul intr-o tava gresata si tapetata cu hartie de copt. In primele minute (5 minute, sa zicem), temperatura cuptorului va trebui sa fie mare, apoi data la minim. Cam dupa o ora, prajitura este gata.
Forate IMPORTANT: nu deschideti cuptorul decat dupa expirarea timpului de coacere. In caz contrar, prajitura nu va mai fi la fel de pufoasa pe cat va doriti.

De ce se numeste Prajitura Hotului? Pentru ca poate fi baza pentru oricine doreste sa se inspire pentru retete de torturi si nu numai.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura hoteului prajituri retete culinar desert sfaturi gatit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022095 (s)