News Flash:

Prajitura gata in 20 minute!

1 Mai 2017
1476 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g crema de ciocolata (Nutella sau Finetti)
8 oua
coaja de la doua portocale
o fiola esenta de rom
sare

Mod de preparare:

Pune crema de ciocolata intr-un bol pentru cuptorul cu microunde si incalzeste-o timp de 30 de secunde. Amesteca apoi bine pentru a nu fi rece in miloc si fierbinte pe margini. Adauga peste crema coaja de portocale si esenta de rom.
Separat, intr-un bol pentru mixer bate albusurile spuma tare cu un praf de sare.
Intr-un alt bol, tot pentru mixer procedeaza la fel cu galbenusurile. Mixeaza-le foarte bine pana isi tripleaza volumul. Adauga teptat crema de ciocolata, mixand in continuare.
Cu ajutorul unei linguri de lemn incorporeaza si albusurile batute spuma, cu miscari circulare, astfel incalt albusul sa nu se lase.
Cand obtii o compozitie omogena, adauga prajitura intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Coace prajitura timp de 20-25 de minute, sau pana cand trece testul scobitoarei.
Lasa prajitura sa se raceasca complet inainte de a o taia.
Serveste prajitura alaturi de fructe proaspete de sezon si topping de frisca.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciocolata nutella finetti portocale prajitura
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1582 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015283 (s)