News Flash:

Prajitura gata in 20 de minute

23 Septembrie 2015
2752 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
5 linguri de faina
6 oua
100 ml ulei
1 praf de sare
1 lingura de cacao
6 linguri zahar
1 praf de copt

Pentru crema:
200 gr de unt
500 gr branza de vaci
200 gr de zahar
1 esenta de vanilie

Pentru glazura:
800 ml suc de portocale
4 linguri zahar
2 plicuri budinca de vanilie

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la foc mediu si se pregateste tava cu hartie de copt. Se separa ouale, galbenusurile se mixeaza cu zaharul timp de 1-2 minute, apoi se adauga treptat uleiul si se mixeaza. Se adauga faina amestecata cu cacao si cu praful de copt. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se adauga peste amestecul de galbenusuri cu faina si se amesteca usor, cu miscari lente, de jos in sus. Se da la cuptor si se lasa in jur de 15 minute. Dupa ce se scoate din cuptor, se lasa la racit in tava.

Pentru crema de branza: Untul se mixeaza cu zaharul pana devine cremos. Se adauga branza si esenta de vanilie si se omogenizeaza. Dupa ce s-a racit blatul, se intinde crema de branza, se niveleaza frumos si se da la rece. Se prepara budinca, conform indicatiilor de pe plic: continutul plicurilor se amesteca cu zaharul si cu 7-8 linguri de suc. Restul de suc se pune la fiert, iar cand incepe sa clocoteasca se adauga amestecul pregatit. Se lasa la foc mic, amestecand mereu, pana se ingroasa. Se lasa putin la racit, apoi se toarna peste crema de branza si se niveleaza.

sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura rapida prajitura crema prajitura branza
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3057 viz    0 com
2423 viz    0 com
1265 viz    0 com
1706 viz    0 com
2739 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1646 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025331 (s)