News Flash:

Prajitura frageda si pufoasa cu mere, cum nu ai mai mancat pana acum

23 Octombrie 2017
3094 Vizualizari | 0 Comentarii
Cine doreste o portie? Noi, cu siguranta, da!

Ingrediente:


1 kg mere
175 g zahar + 60 g zahar
zeama de la 1 lamaie
250 g faina
2 lingurite praf de copt
125 g unt
1 praf de sare
3 oua
180 ml lapte
zahar pudra, pentru decor

Citeste si A venit sezonul - Prajitura cu dovleac

Mod de preparare:

Tai merele in cubulete, le stropesti cu zeama de lamaie, presari zaharul peste ele si le lasi deoparte o ora.
Intre timp pregatesti aluatul. Mixezi untul moale cu ouale, zaharul si sarea. Separat amesteci laptele cu faina si praful de copt cernute. Combini cele doua compozitii. Torni aluatul intr-o forma rotunda, cu peretii inalti, tapetata cu unt. Deasupra pui merele si coci prajitura 50-60 de minute. O servesti decorata cu zahar pudra.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mere zahar pudra forma rotunda
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1513 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013307 (s)