News Flash:

Prajitura Figaro

1 Iunie 2011
6142 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura Figaro1
Ingrediente: Pentru blat: 100 gr ciocolata 55-75% cacao 100 ml frisca nebatuta 2 linguri de cacao 2 oua 3 linguri de zahar 1 plic de zahar vanilat 1 plic praf copt 350 gr faina Pentru crema: 200 gr ciocolata alba 300 ml frisca 30 gr unt 60 ml lichior de cocos sau pina colada Pentru decor: 400 gr nuci sau bomboane Raffaello Mod de preparare: Blat: Se rupe ciocolata in bucati, se adauga frisca si se lasa pe bain marie pana s-a topit ciocolata; apoi se adauga unul cate unul ouale, zaharul, praful de copt, zaharul vanilat si la sfarsit faina. Se obtine o coca mai consistenta, dar fluida, din care se vor coace 2 foi in tava. Crema alba: Se rupe ciocolata alba in bucati si se pune pe bain marie impreuna cu untul si pina colada sau lichiorul de cocos; dupa ce s-a topit, se adauga doar calduta in frisca batuta spuma tare. Se umplu foile si se pune deasupra un strat de crema; peste crema asaza bomboanele sau "nucile" si decoreaza cu ciocolata amaruie topita. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.utilecopii.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

castane hering afumat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

10408 viz    0 com
2761 viz    0 com
6521 viz    0 com
1831 viz    0 com
3794 viz    0 com
3132 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012705 (s)