News Flash:

Prajitura FARA oua, unt si lapte

14 Ianuarie 2015
18990 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

3 linguri cacao neindulcita
230 gr zahar
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1/2 lingurita sare
350 gr faina alba
1 lingurita otet de vin alb
1 lingurita extract de vanilie pur
5 linguri ulei vegetal
230 ml apa

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius. Mixeaza faina cu cacao, zahar, bicarbonat si sare si pune compozitia intr-o tava patrata, gresata. Fa 3 gauri in compozitie (2 mai mici si 1 mai mare). In cea mai mare pune uleiul, iar in celelalte doua vanilia si otetul. Toarna apa in tava si omogenizeaza. Baga in cuptor pentru 35 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Drept glazura poti folosi sos de caramel.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajituri retete oua prajituri usoare retete culinare sfaturi gatit
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1668 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020733 (s)