News Flash:

Prajitura fara faina

13 Mai 2014
2644 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g ciocolata amaruie 60%
fructe proaspete
10 linguri unt nesarat
1/3 cup masura zahar brun
2/3masura zahar
1 1/2 lingurita vanilie
4 oua
1/4 lingurita sare
1/2 masura cacao

Pentru topping (optional):
1 masura crema
2 linguri zahar

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul. Se unge o forma cu unt si se pune hartie de pergament. Intr-un bol rezistent la microunde se topeste ciocolata cu untul in transe de 30 de secunde, amestecand bine. Amesteca zaharul si zaharul brun pana se topesc. Apoi adauga vanilia si sarea. Bate ouale, apoi pune-le in compozitie. Pune cacaoa cernuta.

Toarna compozitia in forma unsa si coace 20-25 de minute. Las-o sa se raceasca, Apoi taie-o in felii si serveste alaturi de frisca sau inghetata. Se poate tine la frigider pana la trei zile.

sursa: euforia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete prajituri retete dulciuri prajitura ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3102 viz    0 com
914 viz    0 com
1592 viz    2 com
1295 viz    0 com
1727 viz    0 com
1664 viz    0 com
1244 viz    0 com
1303 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1689 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028015 (s)